Katera izbira študija je prava zame?

Dogodek je potekal 1. in 2. marca v prostorih Državnega zbora Republike Slovenije in Pravne fakultete Univerze v Ljubljani, bil pa je popolnoma brezplačen za vse dijake. 
Prijavljeni so spoznavali delovanje Državnega zbora, skupaj z izžrebano ekipo bodo zastopali eno od poslanskih skupin.
Dijaki so na dogodku lahko spoznali nove prijatelje, prav tako, pa je bila to tudi enkratna priložnost za spoznavanje poklica poslanca.
 

Ker je vpis na fakulteto za marsikoga prelomen trenutek v življenju, bomo na Resorju za študijsko problematiko ŠOU LJ v sodelovanju z vpisno službo Univerze v Ljubljani pripravili dogodek, kjer bomo odgovorili na najpogostejša vprašanja glede izbire fakultete, samega vpisa, razjasnili morebitne dileme ter dijakom pomagali pri tem, kako se odločiti in katero študijsko smer izbrati.

Pridruži se nam v ponedeljek, 8. 3., ob 17.00!

Zaradi lažje izvedbe dogodka je potrebna predhodna prijava.

Prijavni obrazec:

https://forms.gle/GSL8VruGSMnvAxgA8

Prijava je obvezna! Povezava do dogodka bo poslana po elektronski pošti, ki jo boste navedli v obrazcu.

Če imaš še kakšno vprašanje, preden se zaključi vpisni postopek, se nam pridruži na dogodku, kjer ti bomo odgovorili na vsa vprašanja in razjasnili dileme in dvome.

Med samim dogodkom boste udeleženci imeli priložnost sproti zastavljati vprašanja, izpostaviti morebitne dileme ipd., prav tako pa lahko na nas že predhodno naslovite specifična vprašanja (v prijavnem obrazcu), na katere bomo odgovorili med samo predstavitvijo. 

Pri dogodku bodo sodelovali zaposleni iz službe VPIS in pa študentje različnih smeri in letnikov.

PROGRAM:

– služba VPIS: kako poteka izbor, seštevek točk, dileme vpisa, pogoste napake, kaj je pri izbiri študija pomembno, dijaki s posebnim statusom in posebnimi potrebami.

– študentje: osebne izkušnje študentov različnih smeri in letnikov, neposreden stik z UL, izkušnje izbire, opozorila in nasveti, tutorstvo in še več.

Program se lahko sproti dopolnjuje, zato pozorno spremljaj.

Na voljo je tudi predstavitvena delavnica oziroma predstavitev UL in študija ter kaj je pri izbiri študija pomembno. Ogled je možen na: https://www.youtube.com/watch?v=aVrbpJthpTc

Se vidimo v ponedeljek! Ne zamudi!