1. Katera je tvoja najljubša stvar na šoli?
Zelo mi je všeč, da je šola moderna in prostorna. Saloni za kozmetiko so zelo dobro opremljeni, kar pripomore h kvalitetnemu učenju prakse. Prav tako je šola vedno čista saj se dijaki ob vstopu preobujemo in preoblečemo.

2. Kaj bi na svoji šoli spremenila?
V praktični del pouka bi redno dodajala novosti, ki se pojavljajo v kozmetiki in podaljšala obdobje praktičnega usposabljanja pri delodajalcu.

3. Kakšna je lokacija šole?
Šola stoji na poljanah blizu centra Ljubljane, prav tako smo od glavne avtobusne postaje oddaljeni 15 minut peš. V neposredni bližini šole se nahaja več trgovin s hrano, kavarne in Dijaški dom Ivana Cankarja.

4. Kakšne so možosti za malico?
Dijak se tedensko naroči na različne menije. V ponudbi so topli, hladni, mesni, vegetarijanski in dietni meniji. Če dijak ne izbere sam ali se od malice ne odjavi prejme meni1, ki je ponavadi topel obrok. V šoli imamo tudi menzo z pestro izbiro hrane in pijače.

5. Zakaj bi se bodoči dijaki vpisali na tvojo šolo in komu bi jo priporočil?
Šolo priporočam tistim, ki imajo ljubezen do tega poklica, saj se skozi leta vedno več predmetov vrti okoli stroke. Treba je vedeti, da je potreben trud in disciplina, saj nas nenazadnje učijo delati z ljudmi. Menim, da dijaki zapustimo to šolo z zelo dobrim znanjem in podlago za delo, tako na praktičnem kot teoretičnem področju.