1. Najljubša stvar na šoli?
Na naši šoli so mi najbolj všeč Erasmus kotički (mize in poleg mehki fotelji), ki so namenjeni dijakom, prilagodljivost profesorjev glede na dijaške potrebe in pa letni planerji, ki jih dobimo dijaki na začetku vsakega šolskega leta.

2. Kaj bi na svoji šoli spremenila?
Želela bi spremeniti uporabo notranjega dvorišča, ker nimamo zunanjega prostora za druženje, saj ko stopimo iz šole smo takoj na pločniku, kjer vozijo kolesarji.

3. Kakšna je lokacija šole?
Nahajamo se na Prešernovi 6, v Ljubljani, med predsedniško palačo in vlado (ja, polno policajev okoli heheh,…). Do centra mesta imamo pičli 2 minuti.

4. Kakšne so možnosti za malico?
V šoli nimamo kuhinje in jedilnice, zato nam hrano dostavlja K-norma. Malice pridejo zapakirane za vsakega dijaka posebej, izbiramo pa lahko med 10-imi različnimi meniji (štirje topli in šest hladnih) + dva dietna menija (en topli, en hladni). Dodatno možnost za nakup malice ali prigrizka imamo v šolskem bistroju (ponujajo hrano, pijačo in kavo).

5. Zakaj bi se bodoči dijaki vpisali na tvojo šolo in komu bi jo priporočil?
Vpis bi priporočila dijakom, ki jih zanima ekonomija in podjetništvo, dijakom, ki radi sodelujejo v mednarodnih projektih in izmenjavah in dijakom, ki mogoče še ne vedo kje bi nadaljevali šolanje, saj se iz naše šole lahko vpišejo na zelo različne fakultete.